Amerikkalainen ruletti

Amerikkalainen ruletti

Rulettia on olemassa kaksi vaihtoehtoa – amerikkalainen ruletti ja eurooppalainen ruletti. Täältä voit lukea lisää amerikkalaisesta ruletista . Oikealla näet myös kuvan amerikkalaisesta rulettipyörästä.

Amerikkalaisen ja Eurooppalaisen ruletin ero

Suurin ero eurooppalaisen rulettipyörän ja amerikkalaisen rulettipyörän välillä on se, että amerikkalaisessa pyörässä on sekä yksi nolla että kaksinkertainen nolla, kun taas eurooppalaisessa pyörässä on vain yksi nolla.

Toinen ero on, että amerikkalaisen rulettipyörän numerot on sijoitettu pareittain vastakkain – kun taas eurooppalaisen pyörän numerot on sijoitettu satunnaisessa järjestyksessä.

Amerikkalainen ruletti antaa pelaajalle huonommat kertoimet kuin eurooppalainen ruletti, koska amerikkalaisella pyörällä on ylimääräinen kaksinkertainen nolla, kun taas eurooppalaisella pyörällä on vain yksi nolla.

Ylimääräinen kaksinkertainen nolla vaikuttaa merkittävästi kertoimiin ajan myötä pelaajan vahingoksi.

Talon etuna vedonlyönnistä yhdellä numerolla amerikkalaisessa ruletissa on 2/38 tai 5,26%, kun taas talon etu samalta panokselta eurooppalaiselle ruletille on 1/37 tai 2,70%. Toisin sanoen, sinun tulee aina etsiä eurooppalaista rulettia pelatessasi rulettia.

Nimestä huolimatta löydät nyt eurooppalaisen ruletin tietyistä amerikkalaisista kasinoista, joten sinun ei tarvitse pelata amerikkalaista versiota, jos menet esimerkiksi Las Vegasiin.